Nettet
Tidligere Overskrifter

Netnyt
DjurslandS.net har gennem tiden ændret sig til djursnettene m.m.
240110 - Læs mere her

Lær IT Lokalt i vinteren 2010
031209 - Læs mere her

Lær i efteråret at bruge IT eller deltag i at bygge trådløst landskabsnet
270809 - Læs mere her

Lær IT lokalt i foråret
030309 - Læs mere her

Lær IT Lokalt i vinter
201208 - Læs mere her

ldre sider...

Sidste Nyt

Efterårets "Lær IT lokalt"-kurser for begyndere og let øvede
050808

"Lær IT lokalt"-kurserne starter op rundt om på Djursland i uge 32, men kommer man til senere er det OK.

Kurserne er for begyndere og lidt øvede som gerne vil lære at håndtere en PC og bruge IT og Internet.

Tilmelder man sig lærer man at ku' selv på et ugentligt møde efteråret igennem. Hvis man ikke selv medbringer en computer som man gerne vil lære på får man under møderne stillet en til rådighed. Læreren sørger for at man får hjælp på ens eget niveau. Kurserne løber frem til jul og består i 20 møder 3 lektioner. Man betaler kun 10 kr. for hver påbegyndt lektion man deltager i. Alle møder foregår på en ugentlig eftermiddag fra kl. 14:20 til 16:55. I løbet af kurset vil de der ønsker det blive trænet i fjernundervisning over Internettet, så de senere kan modtage fjernundervisning uden besvær hjemme.

Der er planlagt hold i Allingåbro på mandage, i Glesborg på tirsdage, i Ebeltoft, Pederstrup og Knebel på onsdage, i Grenaa og Kolind på torsdage, og i Hornslet på fredage. Desuden søges der oprettet et hold i Pederstrup på onsdage fra kl. 11:00 til 13:35.På lærredet viser læreren hvordan man gør.

For at holdene kan oprettes skal interesserede tilmelde sig forud på: tlf.: 60 250 001 eller på e-mail til: Kurser@Networking-Djursland.dk. Så hvis man er interesseret skal man tilmelde sig med det samme. Desuden er det også en god id at være med fra start, selv om arrangørerne er åbne for at de der ikke fik tilmeldt sig forud kan komme med alligevel, - men jo kun såfremt det ønskede hold bliver oprettet. Så er man interesseret er det om at finde det sted og tidspunkt der passer bedst og få sig tilmeldt.

Det er igen Computer-Bøvl-miljøet's Institut for Trådløst Bredbånd der står for at arrangere undervisningen, denne gang i samarbejde med VUC Djursland.

- Skrevet af Bjarke

Printvenlig version

Info

Yderligere Info

Om Djurslands.net
Introduktion
Visionen
Strategiplanen

Nettets status efter 10 år:

DjurslandS.net har gennem tiden ændret sig til "djurs-nettene" m.m.

En kort statusartikel, med historisk perspektiv og links til de affødte aktuelle aktiviteter, - ved nettets stifter Bjarke Nielsen.
(24-01-2010)Powered by Coranto
Nettet