Nettet
Tidligere Overskrifter

Netnyt
´╗┐DjurslandS.net har gennem tiden ændret sig til djursnettene m.m.
240110 - Læs mere her

Lær IT Lokalt i vinteren 2010
031209 - Læs mere her

Lær i efteråret at bruge IT eller deltag i at bygge trådløst landskabsnet
270809 - Læs mere her

Lær IT lokalt i foråret
030309 - Læs mere her

Lær IT Lokalt i vinter
201208 - Læs mere her

Ăldre sider...

Sidste Nyt

Lær IT Lokalt i vinteren 2010
031209

Den 7/9-09 stiftede folkene bag Computer-Bøvl-miljøet, GrenaaS.net og Institut for Trådløst Bredbånd, den folkeoplysende forening "Djurslands Oplysningsforbund", med det primære formål at undervise interesserede i brugen af computere, IT og Internet.

Djurslands Oplysningsforbund bliver den fremtidige formelle administative ramme omkring Computer-Bøvl-miljøet's mangeårige undervisning i brugen af Computer, IT og Internet og formidling af erfaringerne med etablering og drift af trådløse landskabsnet samt web-portaler. Denne nye ramme matcher tilfulde myndighedernes krav til voksenundervisning. Der ydes derfor offentlige tilskud til lærerlønningerne, og herved kan undervisningen blive så billig at alle kan deltage.

Vedtægterne for Djurslands Oplysningsforbund er, hvad undervisningsindhold angår, så bredtfavnende at der kan oprettes kurser i alle emner af interesse.

Nu hvor Djurslands Oplysningsforbund er formelt godkendt som tilskudsberettiget i både Norddjurs- og Syddjurs Kommuner, og undervisningsplaner for 2010 er indsendt til kommunerne, kan vi hermed offentliggøre følgende 12 kursustilbud for vinteren (januar, februar og marts) 2010:

- Skrevet af Bjarke

Printvenlig version

Info

Yderligere Info

´╗┐Om Djurslands.net
Introduktion
Visionen
Strategiplanen

Nettets status efter 10 år:

DjurslandS.net har gennem tiden ændret sig til "djurs-nettene" m.m.

En kort statusartikel, med historisk perspektiv og links til de affødte aktuelle aktiviteter, - ved nettets stifter Bjarke Nielsen.
(24-01-2010)Powered by Coranto
Nettet