4G / 5G Internet

Oplev lynhurtigt 4G/5G WiFi med Grenaas.net!

Vi giver dig muligheden for at nyde lynhurtigt 4G/5G WiFi med vores service. Når du tilmelder dig hos os, får du et sim-kort, der understøtter både 4G og 5G teknologi. Og som en ekstra fordel får du en 4G router udleveret som lån!

Men vi stopper ikke der. Ønsker du at opleve op til 2 Gigabit 5G internet, så kan du opgradere med din egen 5G router gennem Grenaas.net. Denne kraftfulde løsning kan blive din for kun DKK 1.499,-.

Så skynd dig at opgradere din internetoplevelse med Grenaas.net i dag og få glæde af lynhurtigt 4G/5G WiFi, der matcher dine behov. Vi er her for at forbinde dig til fremtiden!

Internet overalt i Danmark

Med Grenaas.net benytter du dig af OiSTER WiFi netwærk og får trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er Grenaas.net WiFi et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s.

 

Internet til hele familien

Når du bestiller vores WiFi-pakke fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du låner en gratis 4G-router og et simkort med hele 2 TB data! Det er rigeligt med data til, at du kan streame film, serier og musik og være på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

89% finder svar på deres spørgsmål i vores FAQ